Komende evenementen

Evenement toevoegen
18 Oct. (en nog 2 datums)
13:30 - 15:00 | SMWO kantoor | Goes-Oost

Mantelzorgcafé

Het maandelijks mantelzorgcafé voor alle mantelzorgers uit de gemeente Goes is op kantoor van SMWO. Afgelopen keer hebben we mooie gesprekken mogen voeren. Wij hopen weer vele mantelzorgers uit Goes te mogen ontmoeten om onder het genot van een kopje koffie/thee ervaringen uit te wisselen en van elkaar te mogen leren. Wanneer u ook komt, u bent van harte welkom! Gun uzelf even dat momentje van rust. Zie ook bijgesloten flyer.
Waar: Kantoor SMWO, ’s-Heer Elsdorpweg 12, 4461 WK Goes
Lees meer
18 Oct. (en nog 2 datums)
10:00 - 11:30 | Geerteshuis | Kloetinge

Nabestaandencafé

Dit vindt plaats iedere 3e woensdag van de maand in het Geerteshuis. Bijgevoegd de flyer met de data in 2023.
En het doet ons goed dat steeds meer mensen de weg naar het Nabestaandencafé weten te vinden, de afgelopen keer waren er weer aan aantal mensen voor het eerst, heel fijn! Bent u nog nooit geweest, kom dan gerust een keer geheel vrijblijvend langs voor een kopje koffie/thee met wat lekkers. Loop gewoon eens binnen en ervaar het een keer, iedere bijeenkomst is weer anders, afhankelijk van de bezoekers en de verhalen. Vooralsnog kijken we gewoon naar waar een ieder op dat moment behoefte aan heeft om daarover in gesprek te gaan. Soms met z’n allen, soms met de buurman/buurvrouw of in een klein groepje. We hebben geen vaste thema’s. En heeft u tips of ideeën voor de invulling? Dan horen wij graag.
Geerteshuis, Jachthuisstraat 13 in Kloetinge
Lees meer

Bekijk ook de grotere evenementen
in de Gemeente Goes

Klik hier
27 Nov.
13:30 - 15:30 | SMWO kantoor | Goes-Oost

Lotgenotengroep

Wil je graag mensen ontmoeten die, net als jij, zorgen voor een ouder? Samen een kop koffie drinken en ervaringen en tips uitwisselen? Of gewoon even je hart luchten? Woon je in de gemeente Goes? Denk dan eens aan deelname aan een lotgenotengroep! voor mantelzorgers die zorgen voor iemand met dementie. Dit vindt plaatst op kantoor van SMWO en het lotgenotencontact wordt door de aanwezigen altijd als zeer waardevol ervaren. Voor meer informatie zie bijgesloten flyer.
Kantoor SMWO, ’s-Heer Elsdorpweg 12, 4461 WK Goes
Lees meer