Even een stukje lezen maar dan weet je ook wat meer ...

​Ons team Bewoners Centrum Goes bestaat al *6 jaar uit 4 vrijwilligers, wij zijn geen stichting of vereniging en hebben geen betalende leden. 

Wij zijn een werkgroep, een platte organisatie en autonoom. We beslissen gezamelijk en ieder doet waar hij of zij goed in is, dat varieert van het inlezen van belangrijke vraagstukken, veiligheid, financiële en andere serieuze kwesties, correspondentie of vormgeving. 

Waarom op deze manier? Het oprichten van een vereniging of stichting zoals het "zou moeten" kost best wel geld en dit gaat van de subsidie (deze laten wij gewoon beheren door de gemeente daar zitten mensen die hiervoor betaald worden) af evenals nog een eigen website erbij. Wij willen alles lowbudget houden en kijken hoe ver we hiermee kunnen komen.

Geld investeren in goede initiatieven dat blijft wel een dingetje. Oké er wordt wel iets betaald, maar dat is tot op heden met de hand op de knip en eigen inzet. Vandaar dat we ook summier zijn met nieuws op facebook, want nieuws moet ook "nieuws" blijven. Viraal organisch delen, daar gaat onze voorkeur naar uit.

Betrokkenheid van de bewoners in het centrum dat is onze doelstelling en mooie initiatieven uitvoeren. Dat laatste is blijft een uitdaging. In het centrum van een maatschappij met volle agenda's en ik heb genoeg te doen.

Voor ons geldt hetzefde en is de werkgroep BCG een avontuur met bestaansrecht.

 

 

 

*Wat wij zoal hebben gedaan is terug te vinden op onze Facebookpage: https://www.facebook.com/bewonerscentrumgoes/  maar je kunt het overzicht ook opvragen via Bewonerscentrumgoes@gmail.com