19 Sep.
1ste lustrum! Garagesale wijk Noordhoek Goes.

“Het is het eerste lustrum en daar zijn we trots op dat er ook dit jaar traditioneel op de derde zaterdag in september in wijk Noordhoek te Goes, de groenste wijk van de gemeente, wederom een garagesale gehouden en wel op zaterdag 19 september van 10.00 uur tot en met 15.00 uur” vertelt werkgroep PR man Danny Moens vol trots. In een garagesale kan werkelijk alles te koop worden aangeboden: van speelgoed tot kleding, kunst, boeken, servies, curiosa enz. enz. En vaak tegen mooie prijzen! Voor iedereen is er vast wel iets bij.
Dus kom lekker snuffelen. Ook als u niet echt op zoek bent naar iets, is het sowieso een hele gezellige dag om eens een kijkje te komen nemen in deze mooie groene wijk.

Algemene informatie Garagesale wijk Noordhoek Goes

Al wandelend door de wijk vindt u dan ook overal deelnemers, die duidelijk te herkennen zijn aan hun affiche voor het raam. De deelnemende bewoners kennende gaan die hun beste beentje voorzetten en om die deelnemers te vinden zijn er plattegronden te verkrijgen bij binnenkomst van de wijk via de Noordhoeklaan en de Werflaan.

 

Dit jaar zal er GEEN centraal punt worden ingericht op het veldje bij de Garnaetwei i.v.m. de nog steeds zijnde coronaregels en is er dus ook geen vrijwillige bijdrage mogelijk voor een goed doel. We zullen ook als werkgroep onze verantwoording moeten nemen. Wel zullen we onze gastvrijheid naar de bezoekers toe tonen door er wel een tafel met plattegronden neer te leggen.


We willen u erop wijzen, als de garagesale doorgang mag vinden van de gemeente, dat u op uw eigen perceel verantwoordelijk bent voor het aantal bezoekers per keer met de gepaste 1 1⁄2 meter afstand!!

Zoals ook de voorgaande keren is het zeker niet toegestaan om op de openbare weg of buiten uw eigen perceel spulletjes aan te bieden!!


Gaarne zien we uw aanmelding met veel plezier tegemoet en zet zaterdag 19 september 2020 alvast in uw agenda!!!!!


Uiterlijk donderdag 17 september 2020 zullen we via de website www.wijzijngoes.nl en ga dan bovenaan naar wijken en daarna naar Noordhoek, melding doen of er definitief toestemming is gegeven door de gemeente Goes of het evenement doorgang mag vinden.


Team werkgroep 5de garagesale wijk Noordhoek.

LET OP: i.v.m. doorgang evenementen kijk de dag er voor even op www.wijzijngoes.nl/noordhoek of de garagesale mag gehouden worden!

10:00 - 15:00
Noordhoek
Naar Agenda
Goese agenda