14-10-2019
In onze wijk, de groenste wijk van de gemeente Goes, heeft dit jaar wederom, op zaterdag 21 september, voor de vierde keer een garagesale plaatsgevonden. Wij, de werkgroep van deze dag, willen de deelnemers wederom bedanken voor hun deelname.

4e garagesale wederom een succes!

In onze wijk, de groenste wijk van de gemeente Goes, heeft dit jaar wederom, op zaterdag 21 september, voor de vierde keer een garagesale plaatsgevonden.
Wij, de werkgroep van deze dag, willen de deelnemers wederom bedanken voor hun deelname want je kunt wel iets organiseren maar als er geen animo voor is vanuit de wijk sta je als werkgroep machteloos.

Dit jaar was de animo weer iets meer dan vorig jaar met het mooie aantal van 76!! huishoudens die zich vooraf hadden aangemeld en daardoor is het evenement wederom een grandioos succes geworden mede dankzij het weer dat een stuk aangenamer was dan vorig jaar. Ook werd er her en der nog op het laatste moment nog adressen toegevoegd of bewoners die spontaan toch nog hun “koopwaar” aan boden.

De deelnemers van Noordhoek hadden vanuit hun garage hun artikelen te koop aangeboden en die “garage” kon best ruim gezien worden; ook de voortuin, een oprit of een tent hadden medebewoners van de wijk, met koopwaar uitgestald.
Werkelijk alles werd te koop aangeboden: van speelgoed tot kleding, kunst, boeken, servies, curiosa enz. enz. En vaak tegen mooie prijzen! Voor velen was er vast wel iets te koop bij of gewoon te bewonderen.

Op de Garnaetwei was het centrale punt waar ook koffie met iets lekkers, door bewoners van Noordhoek gebakken, te verkrijgen was en waar de kinderen uit de wijk en omstreken een gezellig vertoeven hadden. Het was er weer gezellig druk, zelfs kinderen uit de wijk hielpen mee serveren van gratis koffie en siroop, om maar eens de betrokkenheid van de kinderen te noemen en mensen konden er een vrijwillige bijdrage leveren aan het goede doel dit jaar: de Stichting Figurant van Theo van Theijlingen, bewoner van onze wijk, van wie zijn zus Els in Oeganda een kindertehuis heeft. Er is een mooi bedrag gedoneerd waarvoor namens Theo heel hartelijk dank.

Al vele nieuwe ideeën werden uitgewisseld en er werd wederom al gepraat over de volgende garagesale. Ook kwam er een kritische noot van de gemeentelijke BOA’s dat er toch mensen waren die zich niet geheel aan de afspraak hielden en toch koopwaar op de gemeentelijke grond aanboden.

“De werkgroep zit vol ideeën en we gaan kijken of we het op deze manier blijven doen of dat we nieuwe ideeën hebben om het volgend jaar iets meer uit te breiden met meerdere activiteiten in de wijk of activiteiten die gekoppeld kunnen zijn aan de garagesale. Ook willen we kijken hoe mensen die niet zo in de doorgaande route zitten hoe die er meer bij betrokken kunnen worden. Je zou dan kunnen denken aan adressen die niet mee doen maar toch hun garage / oprit / voortuin ter beschikking zouden willen stellen” aldus werkgroep PR man Danny Moens.

Uw mening en eventuele verdere ideeën zouden we graag met u, als deelnemer of als wijkbewoner, willen delen en hoe uw ervaring was op deze 4de garagesale in wijk Noordhoek te Goes, als deelnemer, bezoeker of gewoon om ook nieuwe ideeën of activiteiten aan te dragen.

Misschien wilt u zelfs wel plaatsnemen in de werkgroep om deze dag mee te helpen te organiseren. Wij kijken met belangstelling uit naar diegene die de werkgroep wilt komen versterken!! Dat kunt u kenbaar maken via emailadres: bellavista@zeelandnet.nl

Kortom we hebben als werkgroep een leuk evenement georganiseerd en onze wijk Noordhoek timmert hard aan de weg om in de toekomst meer activiteiten en mensen in de wijk te krijgen.

“We hebben er met z’n allen een gezellige en leuke dag van gemaakt, met dank aan iedereen en op naar de volgende garagesale volgend jaar zou ik willen zeggen”, besluit werkgroep PR man Danny Moens.

Vr.groet,

Namens team werkgroep 4de garagesale wijk Noordhoek. Danny Moens

Deze garagesale werd o.a. mede mogelijk gemaakt door:

  • Calvijn College, Noordhoeklaan 88, locatie Noordhoek.
  • Drukkerij de Lange, Nobelweg 10 Goes.
  • Firma Katsman, Houtkade 24c Goes.
  • Gemeente Goes, M.A. de Ruijterlaan 2.
  • Verbart Reclame, Columbusweg 44 Goes.
Naar Nieuws