01-07-2019
Dit jaar staat er weer een garagesale gepland en wel op ZATERDAG 21 SEPTEMBER 2019 van 10.00 uur tot en met 15.00 uur.

Beste medewijkbewoners, het zal u ongetwijfeld weer niet geheel zonder aandacht voorbij zijn gegaan vorig jaar, de derde garagesale die is gehouden in onze wijk.

Dat is wederom een buitengewoon groot succes geworden met een kleine 78(!) deelnemers. Ook het aantal bezoekers en belangstellenden op het centrale punt in de Garnaetwei werd weer drukker bezocht.

De weergoden waren ons beter gezind dan het jaar ervoor en dus waarschijnlijk meer belangstelling en hopelijk meer verkoop en gezelligheid. Desalniettemin heeft de werkgroep niet lang geëvalueerd en moeten nadenken of we in 2019 weer een garagesale gaan organiseren. Kortom voor dit jaar staat er weer een garagesale gepland en wel op ZATERDAG 21 SEPTEMBER 2019 van 10.00 uur tot en met 15.00 uur.

U kunt uw deelname, nu alvast, kenbaar maken, tot en met vrijdag 13 september 2019. Deze dag sluit de inschrijving daar we anders niet meer in de gelegenheid zijn een goede plattegrond te maken met alle adressen erop.

Aanmelden voor de garagesale kan op het onderstaande (e – mail)adres:

Hannie de Feijter
De Boomgaarden 14
bellavista@zeelandnet.nl

Voor informatie kunt u terecht bij:

Hannie de Feijter
De Boomgaarden 14
tel: 0113 – 227232

Corry Dijke
Siemenwei 47
tel: 0113 – 213636 

Ook willen we weer aan bewoners vragen iets te bakken om op het centrale punt, de Garnaetwei, aan te bieden aan bezoekers, medebewoners etc. Ook dat kunt u nu reeds kenbaar maken.

Aanmelden als u iets wilt bakken kan bij:

Anke Ruehl
Garnaetwei 5
ankeruhl19@gmail.com

We maken er hopelijk met z’n allen weer een gezellige en leuke dag van. Gaarne zien we uw aanmeldingen met veel plezier tegemoet en zet zaterdag 21 september 2019 alvast in uw agenda!!!!!

Volgend jaar is het eerste lustrum van de garagesale en willen we wellicht een andere opzet gaan kiezen. Ideeën hiervoor zijn welkom, ook op bovenstaand e – mailadres, maar moeten wel uitvoerbaar zijn.

Namens team werkgroep 4de garagesale wijk Noordhoek.

Danny Moens

 

Naar Nieuws