15-07-2022
Vereniging Dorpsbelangen Kloetinge (VDK) bestaat 40 jaar! En dit vieren we samen met alle verenigingen van het dorp tijdens de Open Monumentendag.

Datum: Zaterdag 10 september
Locatie: Op diverse locaties in Kloetinge
kloetingsedag

Programma

Het wordt een hele gezellige dag met activiteiten voor jong en oud! Er is van alles te zien en te doen op diverse locaties in Kloetinge, zoals bij de Oostmolen, in de Geerteskerk en in Amicitia. De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel met een bingo waarin leuke prijzen te winnen zijn.

Speciaal voor leden van de VDK:

Voor alle leden van de VDK is er een leuk presentje af te halen op de Kloetingse Dag. Ben je nog geen lid? Word dan nu snel lid! Dat kan op onze website door je aan te melden via ons inschrijfformulier

Leuke ideeën zijn welkom

Heb je ook een leuk initiatief wat past in deze dag of wil je helpen op de dag zelf? Stuur dan een mailtje naar: info@vdkkloetinge.nl

Rommelroute 10 september

De afgelopen jaren zijn er in de verschillende wijken in Kloetinge rommelroutes georganiseerd. Dit jaar organiseren we tijdens de Kloetingse dag 1 grote rommelroute door alle wijken in Kloetinge! Dus ruim je zolder en schuurtje op en verzamel alvast je rommel, curiosa en tweedehands (speel)goed.

De rommelroute vindt plaats tussen 10.00 en 14.00 uur in Oud-Kloetinge, Riethoek en Oostmolenpark.

Als je mee wil doen met de rommelroute, meld je dan van te voren aan zodat jouw adres ook op het routekaartje staat. Aanmelden kan via dit formulier.

Naar Nieuws