16-04-2021
Naar aanleiding van diverse oproepen van wandelliefhebbers organiseert de VDK samen met de Gemeente Goes een NL Doet actie voor hulp bij het herstel van het Hoge pad.


Naar aanleiding van diverse oproepen van wandelliefhebbers organiseert de VDK samen met de Gemeente Goes een NL Doet actie voor hulp bij het herstel van het Hoge pad.

Een gedeelte van het pad wordt voorzien van houtsnippers en een gedeelte van het pad wordt voorzien van schelpen. (Zie kaartje op foto voor schets).

De Gemeente Goes gaat in samenwerking met de firma Zandee uit Kloetinge het Hoge pad zover mogelijk opknappen voor de delen waar dit machinaal mogelijk is. 

Er zijn ook 2 stukken slechts te voet bereikbaar. Hier komt dus mankracht aan te pas om deze stukken op te knappen. 

Omdat veel inwoners van Kloetinge en mensen uit de omgeving graag wandelen over het Hoge Pad doen we een oproep op jou om mee te doen met de NL Doet actie.

Wil jij ook helpen met het scheppen en kruien of verspreiden van houtsnippers en schelpen en daarmee het volledige pad weer in ere herstellen? Meld u dan aan via deze link.

NL Doet is verdeeld over 2 dagen (28 & 29 mei) en 2 dagdelen (van 9.00-12.00 uur en van 13.00-16.00 uur). 

U kunt zich dan ook opgeven voor 1 dag(deel) of meer. 

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt als 1e gestart met het schelpengedeelte. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn wordt ook het houtsnipper gedeelte aangepakt.

Ook 28 & 29 mei zal er nog rekening gehouden moeten worden met eventuele Covid beperkingen.

 

De komende tijd gaan de Gemeente Goes en de firma Zandee al starten met de werkzaamheden zodat straks goed te zien is welk gedeelte er nog door de vrijwilligers gedaan moet worden.

Na uw aanmelding wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, planning, schema en eventuele beperkingen.

Meld u nu aan!

Hoge Pad Kloetinge
Naar Nieuws