14-12-2019
De activiteitencommissie van wijk Noordhoek had een nieuwe activiteit georganiseerd op donderdag 12 december 2019 om 18.30 uur, het versieren van de kerstboom aan de Noordhoeklaan.

Een 15 tal kinderen uit onze mooie wijk wilden blijkbaar ook de mooiste versierde kerstboom van de gemeente Goes hebben en waren op het evenement afgekomen.

Na het openingswoord van de wijkvoorzitter werden kerstballen en andere creaties wat in de kerstboom gehangen kon worden aangeleverd en met behulp van de leden van de activiteitencommissie werden de diverse mooie creaties in de boom gehangen.

Nadat alles in de boom opgehangen was is de verlichting van de kerstboom ontstoken door de coördinator van de kerstboomclub van de wijk en gingen we met z’n allen van deze mooiste boom in de gemeente Goes genieten onder het genot van warme chocomel en iets lekkers erbij.

Ook ouders waren aanwezig en waren blij met dit geweldig initiatief van de activiteitencommissie.

Zelfs één van de aanwezigen had een mobiele sound box meegenomen waar hele leuke kerstliedjes uit kwamen wat de sfeer alleen maar ten goede kwam.

Mensen die spontaan langskwamen stapten effe van de fiets, stopten even met de auto en genoten zichtbaar van de actieve kinderen.

Nadat alle aanwezigen genoten hadden van de chocomel en iets lekkers erbij ging iedereen weltevreden weer huiswaarts.

De boom heeft een mooi aanzicht en daardoor zijn we voornemens om hier een jaarlijks terugkerend evenement voor de kinderen van te maken.

Dus aan iedereen die volgend jaar mee wil doen………….zorg dat je op tijd begint en iets leuks maakt voor in de kerstboom te hangen. 

Namens de activiteitencommissie wijk Noordhoek.

Danny Moens.

Naar Nieuws