Wat kan de VDK voor u betekenen?

Als VDK zetten we ons in voor de bewoners van heel Kloetinge. Hiervoor ondernemen we verschillende activiteiten om de leefbaarheid te behouden en te verbeteren. Een aantal voorbeelden:

  • Het signaleren en aanhangig maken van zaken die de leefbaarheid in Kloetinge kunnen verbeteren, bij de daartoe bevoegde instanties. (zoals veilige fietsroutes naar de Kloetingse school, het opstarten van de buurtpreventie groepen via WhatsApp, het aanleggen van een jeu de boulesbaan, speelvoorzieningen etc.)
  • Het onderhouden van goede contacten met de Gemeente Goes t.b.v. de vertegenwoordiging van Kloetinge binnen de gemeente.
  • Het ondersteunen van initiatieven die bewoners binnen Kloetinge willen ondernemen.
  • Het informeren van het dorp, over het dorp, door o.a. het uitgeven van het dorpsblad ‘De Klusdurper’, de digitale nieuwsbrief en een actieve Facebook-pagina.


Bijdragen
Voor de uitvoering van onze activiteiten kunnen wij uw steun goed gebruiken! U kunt ons op meerdere manieren ondersteunen:

  • Lid worden: Voor slechts €10,- per jaar bent u met het hele gezin lid van onze vereniging. Lid worden kan hier: Aanmelden lidmaatschap VDK
  • Adverteren: Bent u ondernemer? Dan kunt u ons ook steunen door te adverteren in ons dorpsblad 'De Klusdurper'. Meer informatie hierover vindt u hier: De Klusdurper
  • Doneren: Wilt u een donatie doen? Dan kunt u deze overmaken o.v.v. 'donatie t.b.v. VDK' op IBAN NL87RABO0320598233 t.n.v. Vereniging Dorpsbelangen Kloetinge. Namens de VDK hartelijk dank voor uw steun!


Geen lid worden, maar wel nieuwsgierig?
Neem dan gerust deel aan onze Facebookgroep!

 

Meer info
Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën waarmee de leefbaarheid in Kloetinge wordt vergroot? Of wilt u aanvullende informatie over Kloetinge? Mail dan gerust naar info@vdkkloetinge.nl

 

Met vriendelijke groet, 

Namens het voltallige bestuur van de Vereniging Dorpsbelangen Kloetinge

VoorzitterScarlett Kwekkeboom-Jansevoorzitter@vdkkloetinge.nl
Vice-voorzitterSjako Boersjako.boer@vdkkloetinge.nl
SecretarisFrans Lankestersecretaris@vdkkloetinge.nl
PenningmeesterNicole Olivieradministratie@vdkkloetinge.nl
BestuurslidJan Hofmanjan.hofman@vdkkloetinge.nl
BestuurslidIngrid Katilasingrid.katilas@vdkkloetinge.nl
BestuurslidRob van Diemenrob.van.diemen@vdkkloetinge.nl