07-10-2019
Vindt u het ook zo leuk een wijkfeest in de Goese Polder?

De afgelopen 7 jaar is er jaarlijks een groot wijkfeest georganiseerd door een relatief kleine groep bewoners. SMWO in de persoon van wijkwerker Matijs Gerrits had hier een coördinerende rol in en liep waar nodig de ‘gaten’ dicht die er steeds waren door gebrek aan voldoende vrijwilligers.

Als we nog een wijkfeest willen in onze wijk zal er een grotere groep bewoners de schouders onder het wijkfeest moeten zetten. De vrijwilligers die het afgelopen jaar de schouders onder het wijkfeest hebben gezet kunnen dit niet alleen! Daarnaast heeft de gemeente SMWO een wat andere opdracht gegeven dat voorheen waardoor de wijkwerker een groep die gaat organiseren wel kan ondersteunen maar niet meer de gaten dicht kan lopen of zelf onderdelen kan organiseren. Uiteraard kan er wel geholpen worden met het opzetten van het wijkfeest, PR, budget enz. Er staat niks vast over hoe een wijkfeest eruit zou moeten zien of welke activiteiten er gehouden moeten worden, er is dus voldoende ruimte voor eigen inbreng en ideeën! Uiteindelijk is het wijkfeest voor en door bewoners dus is de doelstelling dat er zoveel mogelijk mensen plezier aan kunnen beleven.

Met de werkgroep hebben we afgesproken dat we tot 1 februari kijken of we voldoende mensen kunnen vinden die de schouders onder het wijkfeest willen zetten. We hebben minimaal 15 mensen nodig, de groep bestaat nu uit 4 mensen.

Hebt u belangstelling? Meldt u dan aan via Matijs Gerrits van SMWO via

06-11030135 of m.gerrits@smwo.nl

 

Naar Nieuws