29-09-2021
Gezocht leuke woning in een gezellig dorp in Zeeland

Tijdens de fietstocht van de “Ride for the roses” op Zuid Beveland hebben we uitvoerig kunnen genieten van de vele prachtige dorpjes rond Goes. Anna en Leroy uit Utrecht zouden ook graag in een van die dorpjes willen gaan wonen. Maar hoe kom je daar aan een leuke, betaalbare woning?
En welk dorp in de Zeeuwse regio zit er niet te springen op een jong stel dat graag de handen uit de mouwen wil steken. Zijn er nog “stille verkopen” in de regio die hen kan helpen een leuke toekomst op te bouwen?

Dit is het verhaal van Anna en Leroy:
Wij zijn Anna en Leroy, op het moment woonachtig te Utrecht. Wij zoeken een woning in Zeeland. Het idee richting Zeeland te verhuizen speelt bij ons al een aantal jaren. Leroy is namelijk geboren in Goes en zou graag terugkeren. Anna, als geboren Vleutense, durft de stap aan met hem.
Zij heeft ontzettend groene vingers en wil dolgraag het stadse balkon omruilen voor een (moes)tuin. Zij heeft in Utrecht een restaurant waar ze chef is en veel met regionale producten bezig is. Op termijn zou zij hiermee ook graag in Zeeland, lokaal, aan de slag willen. Daarnaast biedt de drukte van de stad ons weinig soelaas meer. Wij zijn toe aan het tempo, de ruimte en de rust van het Zeeuwse polderlandschap.

Wij zijn op zoek naar een huis met idealiter de volgende kenmerken: het liefst vrijstaand in een landelijke omgeving met ruimte voor een moestuin, 3 kamers en een stenen schuur/garage, in de omgeving van Goes (straal: ’s-Heer Arendskerke, Wolphaartsdijk, Wilhelminadorp, Kortgene, Kats, Kloetinge). Budget 200.000-300.000.

Mocht u dit lezen en met ons in contact willen komen dan kan dat via: naarzeeland2021@gmail.com

Alvast bedankt voor het lezen en een fijne dag gewenst.

Eventueel kunt u bellen naar 0113-231 755. Wij zijn graag bereid om voor Anna en Leroy enkele foto’s te komen maken van uw woning.

 

Naar Nieuws