12-03-2020
Opknapbeurt voor dorpshuis Heer Arendhuis in ’s-Heer Arendskerke!

Mede door een subsidie van het Oranje Fonds en het Zeeuws Heldenfonds hebben de sanitaire ruimten van het dorpshuis Heer Arendhuis de voorbije weken een flinke opknapbeurt gekregen. Deze ruimten voldoen weer aan de moderne eisen en zien er nu weer fris uit.

‘Ja, het was hard nodig’, zegt Arna van Eekelen, beheerster van het dorpshuis. ‘Ik ben blij dat we onze gasten deze gerenoveerde ruimten kunnen aanbieden’.
In het dorpshuis vinden in maar liefst vier zalen allerlei activiteiten plaats: vergaderingen, biljarten, line-dance, workshops etc. Het is het ‘thuis’ voor onder andere Brassband Excelsior en een aantal andere verenigingen.
Grote zaal ‘het Sloe’ kan gebruikt worden als gymzaal, zoals openbare basisschool Schengehof dat al jaren doet, maar is ook heel geschikt voor feestjes.
‘En iedere vrijdag bakken we van 17:00 tot 19:00 uur verse friet en snacks, die je ter plekke kan opeten of mee naar huis kan nemen’, aldus een enthousiaste Arna.

Het dorpshuis is ook het centrale punt tijdens de 2 jaarlijkse Sraskerkse Dag. Dit jaar vindt die plaats op zaterdag 6 juni!
Kom ook eens langs in het dorpshuis, je bent van harte welkom. Ook als je in de buurt werkt en behoefte hebt aan vergaderruimte, biedt het dorpshuis vele mogelijkheden.
Het is laagdrempelig, heeft een gezellige inrichting en de prijzen zijn hier nog heel vriendelijk!
Informatie over dorpshuis Heer Arendhuis
Informatie over Oranje Fonds

Naar Nieuws