26-08-2023
Ruimtevaartdorp 's-Heer Arendskerke dag 3

En voorbij gevlogen zijn deze dagen van de Kindervakantieweek. Wat een fantastische (zonnige) dagen hebben we gehad. Op deze dag mochten de bouwwerken op de planeet geshowd worden aan het publiek. Veel lof over hun bouwkwaliteiten en creativiteit.

’s Middags werden de kinderen in groepen verdeeld om verspreid door het dorp verschillende opdrachten en spelletjes te doen. Wat dacht je o.a. van maanstenen zoeken, koekhappen, mikado, met een balletje een parkoers lopen zonder dit balletje te laten vallen en hoe verzin je het: met ovenhandschoenen een moer los/vast draaien.

Ondertussen werd de planeet ontdaan van alle bouwwerken want het veld moest natuurlijk ook weer spijkervrij worden afgeleverd!
Nadat ook deze klus was geklaard werden de luchtkussens opgeblazen zodat de kinderen onder meer veelvuldig gebruik konden maken van de buikschuifbaan. Wat werd er genoten!

Inmiddels was met veel geluid de brandweer het terrein opgereden. Door de brandweer werden de restanten van de planeet vakkundig opgeruimd. Dankjewel hiervoor! Als afsluiter van deze dagen kon je je tegoed doen aan een goedverzorgde barbecue. Het smaakte heerlijk.
Zonder iemand te kort te doen: Iedereen hartelijk dank voor het slagen van deze vakantieweek!!

Volgend jaar weer?...... Natuurlijk!

Sras KVW23-dag 3-01.jpg
Sras KVW23-dag 3-02.jpg
Naar Nieuws