13-04-2021
Seniorensoos ’s-Heer Arendskerke in 2021

Hoewel er in de corona periode helaas geen activiteiten kunnen plaatsvinden, willen wij toch wel wat vertellen over de Seniorensoos.

We hebben enkele leden bezocht die in de afgelopen periodes een jubileum hebben gevierd en hier nog geen attentie voor hadden ontvangen. Jammer, dat je dan bij de voordeur moet blijven staan en dit niet tijdens het genot van een kopje koffie of iets dergelijks kan doen. Maar dat is helaas in verband met corona niet anders.

Om iedereen nog eens een hart onder de riem te steken tijdens deze nare corona periode, hebben we alle leden op 1 april een bos tulpen aan huis bezorgd. Geen aprilgrap, wel weer veel blije gezichten, niet alleen vanwege de bloemen maar ook omdat je elkaar weer eens ziet. Zo gaan wij de Paasdagen in ieder geval met het beste voornemen tegemoet.

Hoewel het niet gebruikelijk is om inhoudelijke meldingen te doen, laten we deze keer toch weten dat we 2021 zijn begonnen met 4 leden minder. Dat betreuren wij zeer, maar gezien de leeftijdsgroep binnen onze vereniging is dit onvermijdelijk.
-    Van de familie Otte kregen wij het bericht dat zij na 25 jaar trouwe lidmaatschap om gezondheidsredenen onze vereniging gingen verlaten. We hebben beiden hartelijk bedankt voor al die trouwe jaren. We zullen hun aanwezigheid zeker missen, maar wensen beiden nog mooie jaren toe.
-    Van de familie Philipse kregen we bericht dat Jeanne Philipse eind december is overleden. We hebben uiteraard de familie veel sterkte toegewenst met dit zware verlies. Ook Jeanne zullen we zeker missen bij alle activiteiten waar zij voorheen aan deelnam.
-    Ook Rinus Janse heeft aangegeven dat hij om gezondheidsreden wilde stoppen met onze vereniging. Normaal nemen wij van bestuursleden afscheid tijdens de algemene ledenvergadering. Door Corona hebben we dit moeten uitstellen, maar we wilden Rinus uiteraard wel bedanken voor zijn inzet en hebben hem thuis nog een leuke attentie bezorgd. Ook Rinus zullen we zeker missen tijdens de activiteiten waar hij aan deelnam.

Helaas kunnen we nog geen nieuwe activiteiten vermelden, maar zodra dit kan laten we dit zo snel mogelijk aan onze leden weten.

Wilt u informatie of (bestuurs)lid worden van onze seniorensoos? Of wilt u meer weten over onze activiteiten?
Neem dan contact op met Jo Noorland, activiteitenverzorgster Seniorensoos ’s Heer Arendskerke.
E-mail: seniorensooshak@gmail.com of  telefoon 06-11270976.

 

Naar Nieuws