05-10-2021
Seniorensoos ’s-Heer Arendskerke 2021 3e kwartaal

Voor deze keer een iets ander bericht dan normaal. Maar wat is in deze tijd eigenlijk nog normaal?
Voor onze vereniging betekent normaal, dat we weer op alle geplande dagen onze activiteiten kunnen uitvoeren en dat iedereen dan ook weer veilig aanwezig kan zijn. Dat we onze extra activiteiten weer kunnen inplannen, zonder 1,5 m en alle andere opgelegde regels. Het eind van deze nare periode lijkt in zicht te komen!

Na een lange periode van niets mogen, lijkt de tijd nu ineens wel snel te gaan en is het inmiddels weer al oktober. Deze maand is voor ons heel belangrijk, want wij mogen weer meedoen met de Rabo Clubsupport. Als je een bankrekening bij de Rabobank hebt en ook lid bent van deze bank, kun je tussen 4 oktober en 24 oktober op 3 verenigingen één stem uitbrengen.
Als je gezamenlijk een rekening hebt bij deze bank en beiden lid bent, kun je allebei 3x stemmen. Wij hopen op veel steun van jullie, want iedere stem levert geld op voor onze vereniging.

Wist je dat we nog steeds nieuwe leden willen ontvangen en dat Nelly, onze bridgedocente, een nieuwe cursus bridge wil gaan starten. Meer info hierover bij Jo Noorland.

Wilt u informatie of (bestuurs)lid worden van onze seniorensoos of wilt u meer weten over onze activiteiten.
Neem dan contact op met Jo Noorland, activiteitenverzorgster Seniorensoos ’s Heer Arendskerke.
Tel. 06-11270976, e-mail: seniorensooshak@gmail.com

 

Naar Nieuws