07-07-2022
Seniorensoos ’s-Heer Arendskerke 2e kwartaal 2022

Al onze wekelijkse activiteiten gaan door t/m 21 juli 2022 en starten dan weer op 5 september 2022.    

In de afgelopen periode hebben, naast de wekelijkse bezigheden een aantal extra activiteiten plaatsgevonden, zoals:
•    Op woensdag 6 april was er weer een koersbaltoernooi in het Heer Arendhuis en er deden ca 45 personen aan mee van 8 verschillende verenigingen. We startten om half 10 en ongeveer om 15.30 uur werden de winnaars van het toernooi bekendgemaakt en zowaar ’s-Heer Arendskerke was ook in de prijzen gevallen. Het was weer als vanouds een heel gezellige dag en Arna had de lunch ook weer goed geregeld. Na afloop kreeg iedere deelnemer nog een bloemetje mee naar huis. Complimenten voor Marie José Breen, die alles weer voortreffelijk had georganiseerd. Het volgende koersbaltoernooi staat gepland op 12 oktober 2022, ook weer in het Heer Arendhuis.
•    Van de biljartgroep zijn de competities inmiddels ook afgerond. Van de OGB vielen we helaas niet in de prijzen, maar was voor zowel Libre als bandstoten Joanna uit Goes de winnaar. Onze eigen competitie is ook klaar en daarvan maken wij de winnaars op onze BBQ bekend.
•    De bridgers zijn nog begonnen met een verkorte cursus 5-kaart hoog die nog voor de vakantie wordt afgerond. In september starten we dan weer met een nieuwe cursus uit het hartenboekje.
•    Voor leden met hun partners hadden we een Life Cooking Lunchbuffet gereserveerd op 15 april jl. bij Hotel van der Valk in Goes. Er hebben 19 personen aan deelgenomen en het was weer uitstekend verzorgd en zeker voor herhaling vatbaar.
•    Op 18  mei werd onze jaarvergadering gehouden in het Heer Arendhuis, met aansluitend een etentje voor leden en hun partners. Het buffet was voortreffelijk, alweer een pluim voor Arna!
•    Eind juli houden we onze jaarlijkse seizoensafsluiting met een BBQ en prijsuitreiking voor biljarters en koersballers. De aanmeldingen druppelen nu binnen. Het wordt de 25e BBQ en dit jaar voor het eerst op een andere locatie, maar toch iets om even stil bij te staan. Want 24 x hebben we dit in de tuin bij Wim Maljaars mogen doen en daar willen wij hem zeker nogmaals voor bedanken. Goed om over na te denken, 24 jaar!

En dan nog het volgende, Seniorensoos ’s-Heer Arendskerke doet ook dit jaar weer mee met de Rabobank Clubsupport. Bent u lid van de Rabobank? Dan kunt u stemmen vanaf 5 t/m 27 september 2022, stem op Seniorensoos ’s-Heer Arendskerke en laat uw stem niet verloren gaan.

Wilt u meer weten over onze activiteiten of wilt u lid worden. Neem dan contact op met Jo Noorland, activiteitenverzorgster Seniorensoos ’s Heer Arendskerke.
Email: seniorensooshak@gmail.com of tel. 06-11270976.

Naar Nieuws