17-11-2021
Steungezin gezocht voor Nordin (12)

Voor de 12-jarige Nordin zoeken we een tijdelijk pleeggezin op Zuid-Beveland. Nordin woont momenteel bij zijn moeder en kleine zusje. Na een hele hectische periode is er voor moeder een adempauze nodig; de inschatting is dat dit voor ongeveer een half jaar zal zijn.
Nordin is een zorgzame, lieve en rustige jongen. Hij heeft een iets lager IQ en moeite met emotieregulatie. Gamen en filmpjes helpen hem rustig te worden in zijn hoofd. Hij gebruikt medicatie voor zijn ADD en ASS.
Wat voor gezin zoeken we?
Een pleeggezin wat geduld heeft en veel structuur kan bieden zou fijn zijn voor Nordin. Een gezin met (liefst oudere) kinderen lijkt passend voor Nordin, omdat hij door andere kinderen geactiveerd wordt. Een te druk gezin lijkt minder geschikt. Moeder hoopt op een lief gezin met wie ze goed kan samenwerken

Ben je of ken je het pleeggezin voor Nordin?
Spreekt het profiel van Nordin je aan? Of ken je mensen waarvan je denkt dat ze hem een passende plek kunnen bieden? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Paula Duvekot van Juvent,
06-82956812 of per e-mail pduvekot@juvent.nl.

De naam van dit zoekprofiel is fictief, het verhaal niet. De moeder van Nordin heeft geholpen met het zoekprofiel op te stellen en heeft toestemming gegeven om het te verspreiden.

 

Naar Nieuws