06-07-2022
Uitnodiging voor informatiebijeenkomst IKC 's-Heer Arendskerke

De school (Albero), de kinderopvang (Kibeo) en de gemeente Goes gaan een nieuwe school bouwen voor de kinderen van ’s-Heer Arendskerke en Eindewege. De bestaande school wordt daarvoor gesloopt en de kinderen verhuizen tijdelijk naar de Deestraat 3. Verschillende architecten hebben inmiddels een visie ontwerp gemaakt. De school, de kinderopvang en de gemeente hebben vorige maand samen een visie ontwerp gekozen. Dit ontwerp past in onze ogen het beste bij wat we de ouders en kinderen van ’s-Heer Arendskerke en Eindewege willen bieden; namelijk een doorlopende leerlijn van 0 t/m 12 jaar in een fijne, mooie en duurzame leeromgeving. Met alle moderne mogelijkheden om te ontdekken, te leren en te spelen.

Op maandagavond 11 juli, aanvang 19.30 uur, presenteren we het visie ontwerp in het Heer Arendhuis.

U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De inloop is vanaf 19.15 uur en de avond duurt tot 20.30 uur.
Het ontwerp dat we u op 11 juli zullen laten zien, is een schets. Het is een visie van wat we willen gaan doen en hoe wij de nieuwe school voor ogen zien. Dat betekent concreet dat we dit ontwerp de komende periode verder gaan uitwerken met de architect, Albero, Kibeo en de gemeente Goes. Daarom leggen we de visie in dit stadium, op 11 juli, aan u voor.

Mogelijk heeft u vragen. Of denkt u: hebben ze ook rekening gehouden met dit of dat? Of: zou het niet handiger zijn als… Uw vragen en ideeën horen we graag. Om die reden hebben we ook al eerder contact gezocht met uw dorpsraad, Stichting Overlegorgaan ’s-Heer Arendskerke.

Vragen of ideeën over de nieuwe school kunt u op 11 juli persoonlijk aan ons voorleggen. Maakt u daar vooral gebruik van! Heeft u nu al een vraag? Stuur ons een e-mail: ikcsheerarendskerke@goes.nl

Bent u niet in de gelegenheid om de informatiebijeenkomst bij te wonen? Na afloop van de avond publiceren wij het visie ontwerp ook op GoesPraatMee.nl, waar u kunt inloggen met uw gegevens. U kunt daar dan ook uw reactie, vragen of ideeën kwijt.
We zien u graag op 11 juli!

Naar Nieuws