Opknappen wijkboomgaard

Afgelopen zomer zijn de laagstam appelbomen verwijderd uit de boomgaard bij de Elvis Presleylaan. Dit geeft ruimte om de bestaande aanplant van halfstam fruitbomen verder uit te breiden met dit type bomen. Het doel is om een mooi fruitboomgaardje te realiseren waar bewoners alle seizoenen fijn kunnen wandelen en in het oogstseizoen wat fruit te oogsten.
05-11-2021
Lees meer

Leesvoer vind je in de Wagnerlaan

Voor zijn huis aan de Wagnerlaan heeft Marco Ouwerkerk een zogeheten minibieb staan. Maar het is geen kastje, zoals de meeste minibiebs, maar een oude telefooncel.
04-04-2020
Lees meer

Heb je een idee voor je buurt of de wijk?

Vind je dat Overturia nog mooier en leuker wordt met een speeltoestel, een bankje, een kunstwerk, eetbaar groen, een sport- en speldag of iets heel anders? Laat het in ieder geval weten aan wijkvereniging Overturia.
25-09-2019
Lees meer

MAEX Zeeland

MAEX Zeeland is een website met daarop maatschappelijk initiatieven en sociale ondernemingen in Zeeland. De organisaties laten zien wie ze zijn, wat ze doen, wat ze nodig hebben en bovenal wat ze Zeeland te bieden hebben.
24-09-2019
Lees meer

Nextdoor, sociaal netwerk voor de buurt

Ruim 250 huishoudens in Overzuid, Ouverture en Aria hebben zich aangemeld bij Nextdoor Overzuid. Nextdoor is een besloten sociale netwerk waar bewoners van een wijk met elkaar in contact kunnen komen.
24-09-2019
Lees meer

Samenspel

De verspreiding van het gemeentelijk informatieblad Samenspel, verloopt moeizaam in Overzuid, Ouverture en Aria.
Op de website van de gemeente Goes vindt u de digitale versies die u door kunt bladeren: https://www.goes.nl/in-de-gemeente/samenspel_45251/
01-07-2019
Lees meer