11-03-2024
Op donderdag 14 maart 2024 opent in De Horst in Goes een nieuwe inloop ‘Goes-Oost’. Ouderen kunnen er gezellig koffie drinken, een goed gesprek voeren of deelnemen aan een activiteit. Actief zijn en onder de mensen blijven, daar is het voor.

Inloop bij SVRZ

Alle ouderen uit de wijk zijn iedere donderdag van 9.30 – 15.30 uur van harte welkom in de inloop van SVRZ voor een bakje koffie of thee. De inloop is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan gezelligheid of er even tussen uit wil zijn. Niets moet, (bijna) alles kan. De deur staat de hele dag open. Ouderen mogen de hele dag in- en uitlopen en zelf beslissen wat zij die dag doen. Bovendien helpt de inloop de mantelzorgers van de bezoekers te ondersteunen en ontlasten.

 

Vrijwilligers gezocht 

Vrijwilligers zorgen voor de begeleiding van de deelnemers. Zij worden hierbij fysiek of telefonisch ondersteund door een professionele medewerker welzijn. De inloop Goes-Oost zoekt nog nieuwe vrijwilligers die als gastvrouw of -heer de deelnemers ontvangen. Legt u makkelijk contact en vindt u het fijn om bij te dragen aan een sociale en zinvolle daginvulling van ouderen? Lijkt het u een leuke uitdaging om samen met een team van vrijwilligers zich in te zetten voor een nieuw te starten inloop in de wijk? Neem dan contact op met Niels Zuijdweg via 06 – 13 33 67 92 of n.zuijdweg@svrz.nl

 

Gezamenlijk project

De inloop is een gezamenlijk project van SVRZ en SMWO en wordt ondersteund door de Gemeente Goes. Ouderen hebben geen Wmo-indicatie nodig voor de inloop. Deze vorm van dagbesteding zorgt ervoor dat inwoners vitaler blijven, waardoor ze langer thuis kunnen blijven wonen. 

 

Adres: Serviceflat De Horst, de Horst 48, 4461 WZ Goes.

 

Meer informatie is op te vragen bij Niels Zuijdweg, SVRZ coördinator inlopen, via n.zuijdweg@svrz.nl of 06 – 13 33 67 92.

Naar Nieuws