24-06-2021
Net als vele andere gemeenten, heeft ook Goes grote financiële uitdagingen op het gebied van zorg. Er is een paar miljoen euro te weinig.

We vinden het belangrijk dat de zorg ook in de toekomst betaalbaar en beschikbaar blijft. Om dat voor elkaar te krijgen, moeten we een aantal maatregelen nemen.

Veel van deze maatregelen gelden niet alleen voor Goes, maar ook voor de andere Bevelandse gemeenten. Een deel van de maatregelen kan gevolgen hebben voor

(een deel van) onze inwoners. Daarom hebben we besloten om deze voor te leggen in een vragenlijst op ons online platform www.goespraatmee.nl.

De resultaten uit de vragenlijst sturen wij als advies mee aan de gemeenteraad. Zij kan dit advies dan meenemen in het besluit over de maatregelen en de nieuwe Wmo-verordening.

 

Ook uw mening geven?

Wilt u ook uw mening geven over de maatregelen? Registreer u dan op www.goespraatmee.nl en vul de vragenlijst in. Als u eerder al een account heeft aangemaakt,

dan kunt u uiteraard hiermee inloggen om de vragenlijst in te vullen.

Het zou fijn zijn als u ook andere mensen in uw vereniging en/of raad wijst op de mogelijkheid om mee te praten. U kunt ook de rechtstreekse link naar het project ‘Wmo en Jeugdhulp’ gebruiken:

https://goespraatmee.nl/nl-NL/projects/wmo-en-jeugdhulp

Hoe meer mensen de vragenlijst invullen, hoe beter het advies is dat we de gemeenteraad kunnen meegeven.

 

Naar Nieuws