Stem op onze murals

Beste mensen in 's - Heer Hendrikskinderen,

Als werkgroep kunst en cultuur hebben we ons best gedaan om mooie murals op de schoolmuren te verkrijgen.
Daarvoor was uiteraard ook geld nodig, nu is er een actie bij één van onze sponsoren, om nog extra geld binnen te halen.

Daarvoor is jullie stem nodig.

Via de onderstaande link kom je op de site van Kern met Pit, daar kun je stemmen op onze murals.

<https://kernmetpit.nl/home/default.aspx>

klik op de tekst: Stem hier op je favoriete project
Je komt dan op het stembiljet. Vul je mailadres in en klik op provincie Zeeland, daarna op volgende en klik nu op mural voor ons dorp en STEM.

Allemaal hartelijk dank.

Namens de werkgroep,
Ank Blaasse.
12-01-2021
Lees meer

Let op: babbeltrucs actief in Goes!

Onlangs is een oudere dame uit Goes-West slachtoffer geworden van een babbeltruc. De oplichters deden zich voor als medewerkers van Allevo. Eén persoon hield mevrouw aan de praat en de andere heeft in de tussentijd haar beroofd van haar zuinig gespaarde geld en sieraden

Om deze oplichters te tackelen willen we graag op korte termijn een waarschuwing laten uitgaan tegen Babbeltrucs en zoveel mogelijk mensen hiervoor waarschuwen. Hiervoor hebben we een poster/flyer ontwikkeld die we gaan verspreiden onder de seniorencomplexen in Goes – zie bijlage.
08-11-2020
Lees meer

Losse stoeptegel of kapot verkeersbord?

Losse stoeptegel of kapot verkeersbord?

Ligt de stoeptegel voor uw woning los, is de schommel in de speeltuin kapot of zit de ondergrondse container vol? Meldingen voor de openbare ruimte maakt u makkelijk en snel via Fixi.
Hoe werkt Fixi?

Met Fixi geeft u de locatie van uw melding aan op een kaart. U ziet meteen of de melding niet al is gemaakt door iemand anders. Voeg makkelijk een foto toe, dit zegt vaak meer en helpt om de melding sneller op te lossen. De melding komt meteen bij de juiste medewerker van de gemeente terecht.
Melden kan via de website of de app op uw telefoon, zodat u overal makkelijk en snel iets kunt melden. Natuurlijk kunt u ook altijd telefonisch uw melding doorgeven. Dit kan door te bellen naar 14 0113.

Sinds vorig jaar zijn in Goes al bijna 11.000 meldingen opgelost via Fixi!

Download de app op uw smartphone
De QR-code staat in de bijlage
03-11-2020
Lees meer

Alzheimer Nederland
Zoekt u een leuke "loop-baan"? Alzheimer Nederland zoekt hulp. In 's-Heer Hendrikskinderen zoeken we uitbreiding van ons collecteteam.
We zoeken collectanten die in eigen buurt één of meer straten willen collecteren in de week van 1-7 november 2020.
Helpt u mee in onze strijd tegen dementie? Graag, alvast erg bedankt!

Voor informatie en aanmelding belt u met 0113-223211 of mail lilith@zeelandnet.nl
30-08-2020
Lees meer

Nieuwsbrief 't Klienket extra, nr 8 is uit

de nieuwsbrief is vandaag gereed en zal in het dorp worden bezorgd.

Onderwerpen:
muurschilderingen
labyrinth Vrouweputje
Bestemmingsplan Jacobahof
Dorpsschouw
N664
Bewonersavond
Tentoonstelling Leendert Houtekamer

zie bijlage voor de hele nieuwsbrief
11-08-2020
Lees meer

Voorontwerpbestemmingsplan “Jacobahof 's-Heer Hendrikskinderen”

Het voorontwerpbestemmingsplan is met ingang van 2 juli 2020 gedurende zes weken digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.BPHH10-VO99. Het plan heeft betrekking op de herontwikkeling van het perceel Jacoba van Beierenstraat 16A te 's-Heer Hendrikskinderen. Naast de bestaande woning, die behouden blijft, maakt het voorontwerp het realiseren van vier extra vrijstaande woningen mogelijk. Om de woningen te kunnen ontsluiten wordt in het gebied een openbare weg aangelegd. De huidige ontsluiting aan de Jacoba van Beierenstraat zal richting het oosten worden doorgetrokken tot de oostelijke kavels. Vervolgens zal de weg afbuigen richting het zuiden. Ter plaatse van het meest zuidelijke perceel zal de weg overgaan in een fietspad, dat aansluit op de Floris de Voogdstraat, waarmee doorgaand autoverkeer niet mogelijk is.

Uw reactie dient uiterlijk 12 augustus 2020 schriftelijk ingediend te worden bij burgemeester en wethouders van de gemeente Goes, Postbus 2118, 4460 MC Goes, of via e-mail aan stadskantoor@goes.nl. U kunt daarbij gebruik maken een inspraakformulier, dat is te downloaden op www.goes.nl/bestemmingsplannen.
07-07-2020
Lees meer

4 mei; herdenkingsbijeenkomst

Op 4 mei is er geen herdenkingsbijeenkomst.
Er zullen wel kransleggingen zijn in de plaatsen waar gebruikelijk een herdenking wordt gehouden. Daarbij zal een gemeentevertegenwoordiger en een plaatselijke vertegenwoordiger een krans leggen.

Kranslegging 13.45 uur in ’s-Heer Hendrikskinderen, locatie: Kerk Protestantse Gemeente, Plein 1.
28-04-2020
Lees meer