30-10-2020
U kunt uw melding openbare ruimte ook doorgeven via de app van Fixi. U downloadt deze gratis op uw smartphone in Google Play (Android) en de App Store (Apple). Zoek op 'Fixi'.

Voor dringende zaken belt u tijdens kantooruren naar 14-0113, buiten kantooruren 06 53298141 (calamiteitennummer).

Hoe werkt Fixi?

Losse stoeptegel of kapot verkeersbord?

Ligt de stoeptegel voor uw woning los, is de schommel in de speeltuin kapot of zit de ondergrondse container vol? Meldingen voor de openbare ruimte maakt u makkelijk en snel via Fixi.

Hoe werkt Fixi?
Met Fixi geeft u de locatie van uw melding aan op een kaart. U ziet meteen of de melding niet al is gemaakt door iemand anders. Voeg makkelijk een foto toe, dit zegt vaak meer en helpt om de melding sneller op te lossen. De melding komt meteen bij de juiste medewerker van de gemeente terecht.

Melden kan via de website of de app op uw telefoon, zodat u overal makkelijk en snel iets kunt melden. Natuurlijk kunt u ook altijd telefonisch uw melding doorgeven. Dit kan door te bellen naar 14 0113.

Sinds vorig jaar zijn in Goes al bijna 11.000 meldingen opgelost via Fixi!

Download de app op uw telefoon door één van deze QR-codes te scannen.
https://www.fixi.nl/#/goes/issue/new+map

*U kunt uw melding openbare ruimte ook doorgeven via de app van Fixi. U downloadt deze gratis op uw smartphone in Google Play (Android) en de App Store (Apple). Zoek op 'Fixi'.

 

Naar Nieuws