Bouwjournaal IKC Kloetinge - 1

Gedurende de bouw van ons nieuwe IKC zullen onze reporters: Wessel, Lise, Kim, Mats, Jill en Sophie er regelmatig op uit trekken om verslag te doen van de vorderingen. Dit keer waren ze getuige van het boren van de palen waarop het IKC wordt gebouwd.

Bouwjournaal IKC Kloetinge - 2

Deze keer gaan we in gesprek met de architect. Eefje Rikhof. Natuurlijk willen we alles over het ontwerp weten, maar we zijn ook nieuwschierig naar andere zaken Sophie en Jil vissen uit het uit voor ons.

Bouwjournaal IKC Kloetinge -3

Omdat de palen voor het gebouw werden geboord hebben we geen feestje gevierd bij de eerste paal. Op 18 april 2019 was de fundering van ons nieuwe gebouw klaar. Tijd voor een feestje! 
Tussen het lawaai door doet Kim haar best nog wat mensen te interviewen

Bouwjournaal IKC Kloetinge - 4

Op vrijdag 10 mei 2019 bezoekt Lisse de bouwplaats. In een week tijd is het hoogste punt bereikt! Alle reden dus voor een kijkje ter plaatse en een lekkere  bolus.

Bouwjournaal IKC Kloetinge - 5

op vrij dag 29 mei bezochten Sophie Jill en Matz het gemeentehuis van Goes om kennis te maken met de mensen achter de bouw van het IKC Kloetinge. Ze kregen een mooie presentatie, een rondleiding van wethouder van der Reest en een adembenemend kijkje vanaf grote hoogte.

 

 

 

 

 

Bouwjournaal IKC kloetinge 6

Op 10 september bezocht het projectteam van de gemeente Goes de nieuwbouw. Het is natuurlijk leuk om het gebouw waarover je vergadert ook eens in het echt te bekijken. Erik Cris van Beta Breed gaf een rondleiding. Jill en Sophie waren er bij.

De oude school aan het Groenendaal

Kloetingseschool aan het Groenendaal. De kunst van het omdenken.

Binnenkort gaan we afscheid nemen van het oude schol aan het Groendaal. Voor de laatste keer wordt dd Kloetngseschool op film gezet.

Menig oud leerlingen zuilen zal met weemoed terug denken aan zijn schooltijd