VVKLoetinge

VV Kloetinge, voetbalclub uit Zeeland

VV Kloetinge is een Nederlandse voetbalclub, gevestigd in Zeeland te Kloetinge. De Zeeuwse voetbalclub werd opgericht op 28 november 1931. De thuiswedstrijden worden gespeeld op het Wesselopark te Kloetinge.

Kloetinge speelde enkele seizoenen op het hoogste amateurniveau en speelde sinds het seizoen 2007/2008 op het één na hoogste niveau, in de Zaterdag Hoofdklasse B. Helaas in 2014/2015 degradeerde de club naar de eerste klasse. Waar de voetbalclub nog altijd in uitkomt. De ambitie is om spoedig terug te keren in de Hoofdklasse. VV Kloetinge heeft een grote jeugdafdeling. Het streven is om zoveel mogelijk spelers op hun eigen niveau te laten voetballen en spelers met meer talent in selectie-elftallen zich verder te kunnen laten ontwikkelen. De eerste jeugdelftallen spelen op divisie niveau. Het meisjesvoetbal ontwikkelt zich ook steeds verder en in seizoen 2019/2020 zal er na vele jaren weer een senioren vrouwenteam kunnen starten.

Website VVKloetinge

KV Blauw Wit

Korfbalvereniging BlauwWit

Korfbalvereniging Blauw-Wit is een vereniging waar plezier en gezelligheid samen gaan met sportiviteit en prestatie. Naast korfbal worden er ook allerlei activiteiten georganiseerd voor de jeugd en senioren, zoals Blauw-Wit's Got Talent, korfbalkamp, Pubquiz, Duitse avond, diner rouler en nog veel meer!

Website KV BlauwWit

Schutterij Ravenstein

Schutterij Ravenstein

Welkom bij Schutterij Ravenstein. Wij zijn een vereniging met +/- 100 leden die elke week actief zijn in de verschillende onderdelen van de Handboogsport. Onze leden hebben verschillende leeftijden: zo is er een club van Veteranen (55+) en een enthousiaste Jeugdclub (-18 jaar) 

Wij kunnen in de winter in onze indoor locatie trainen maar vanaf april trainen de 3D schutters weer op de outdoorlocatie. Samen met bevriende verenigingen doen we mee aan wedstrijden, die georganiseerd worden door heel Nederland.

Website Schutterij Ravenstein

Tennisvereniging De Bongerd

LTC de Bongerd

Tennisvereniging ‘de Bongerd’ is in 1969 opgericht. Wij beschikken over 2 gravelbanen, 2 TennisRood-banen en 1 kunstgrasbaan. Deze banen zijn allemaal uitgerust met lichtmasten. Enkele banen zijn het hele jaar door bespeelbaar. De 2 TennisRood-banen zijn ook geschikt voor rolstoeltennis. De in 2010 gerenoveerde rolstoelvriendelijke kantine is voorzien van een bar, kleedruimten en sanitaire voorzieningen. Elke woensdagavond, tijdens toernooien en op competitiedagen is de kantine geopend. De tennisvereniging heeft (maart 2019) circa 200 leden.

Website LTC De Bongerd