NL Doet actie - Het Hoge Pad

Naar aanleiding van diverse oproepen van wandelliefhebbers organiseert de VDK samen met de Gemeente Goes een NL Doet actie voor hulp bij het herstel van het Hoge pad.


16-04-2021
Lees meer

Oud & Nieuw 2020-2021

2020... het zit er bijna op. Het jaar dan toch in ieder geval. Het coronavirus waar we allen kennis mee maakten in het afgelopen jaar, zal helaas ook na de jaarwisseling nog onder ons zijn. Oud en nieuw zal dit jaar dan ook, net als Kerst, een beetje anders zijn dan anders. Graag geven we je wat tips voor deze bijzondere jaarwisseling!
30-12-2020
Lees meer

Oooh denneboom...

De kerstboom in Kloetinge schitterde de afgelopen jaren helaas enkel in afwezigheid. Als VDK zetten we ons in voor het behoud en de verbetering van de leefbaarheid in Kloetinge. Een stukje sfeer hoort daar wat ons betreft ook bij en daarom hebben we de kerstboom dit jaar weer laten plaatsen.30-12-2020
Lees meer

Kerstboom in Kloetinge

Sinterklaas heeft het land weer verlaten en dat betekent dat Kerst er weer aan zit te komen! Ook in Kloetinge zetten we dit jaar de kerstboom op. Namens Vereniging Dorpsbelangen Kloetinge is er op maandag 7 december een grote kerstboom geplaatst bij de kruising Lewestraat/Zomerweg. De lichtjes hangen we er al in, maar voor de kerstballen vragen we jullie hulp.

07-12-2020
Lees meer