12-03-2020
Belangrijk lees het bericht.
Het Oranje Fonds roept deelnemende organisaties aan NLdoet op hun activiteiten uit te stellen. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus vindt het Fonds het niet verantwoord om de geplande activiteiten dit weekend door te laten gaan. “Met pijn in ons hart geven we dit advies. NLdoet is immers een feest van sociale verbinding. Maar er is niks belangrijker dan gezondheid”, stelt waarnemend directeur Marc van Hal.
Meld je niet af

We raden alle vrijwilligers aan om verdere berichten van de klusorganisatie af te wachten. Veel van hen zullen de activiteit naar een later tijdstip dit jaar verzetten en hebben jouw hulp ook dan nog heel hard nodig!

Met vriendelijke groet,

Team NLdoet
Oranje Fonds

Eerder bericht

In overleg met de heer Zandee, eigenaar van het perceel waar de dorpsboomgaard opstaat deel ik u, tot mijn spijt mede dat hey snoeien a.s. zaterdag niet doorgaat.

De reden is, de slechte toestand van de grond die vanwege de vele regenbuien, van de laatste tijd zo drassig is, dat deze nauwelijks is te betreden.

In overleg met u, zal een nieuwe datum in een later stadium van het jaar worden gehouden, Uiteraard hopen wij weer, op uw medewerking.
Omdat het Oranje fonds ons een vergoeding heeft gegeven voor huur van materialen en verzorging van voeding zal ik het Oranjefonds van een vervangende datum in kennis stellen.


Hopelijk kan ik in een later stadium van het jaar weer op u rekenen.

Met vriendelijke groet namens de VDK,,

Marinus Vuijk,
voorzitter Vereniging Dorpsbelangen Klpetinge

PS. Net voor het verzenden van deze brief ontvingen wij een bericht van NLDoet die adviseerde om de activiteiten af te lasten en tot nader order in de loop van het jaar door te laten gaan. Zie bovenstaand.

Naar Nieuws