26-09-2019
Hier leest u het laatste nieuws betreffende de nieuwbouw van het IKC aan de Zomerweg.

Rondleiding IKC en afsluiting Zomerweg

Wind- en waterdicht

De bouw ligt nog steeds mooi op schema. Het gebouw is nu wind- en waterdicht. De deuren en ramen zijn geplaatst, de vloeren zijn gestort en de indeling aan de binnenkant begint vorm te krijgen. Door de houtaccenten aan de buitenkant begint het gebouw steeds meer in de omgeving op te gaan.
Mensen die direct aan de Zomerweg wonen, worden apart geïnformeerd over het parkeren van hun auto en het aanbieden van hun huisvuil.


Werkzaamheden Ravensteinlaan
Afhankelijk van de weersomstandigheden starten we in januari 2020 met de werkzaamheden aan de Ravensteinlaan. We gaan dan aan de slag met de parkeerplaats van het IKC en leggen de kruising Zomerweg/Ravensteinlaan opnieuw aan. Voorafgaand aan deze werkzaamheden, ontvangt u hierover meer informatie.


Rondleiding 8 oktober
Benieuwd hoe het gebouw er van binnen uitziet? Op dinsdag 8 oktober organiseren we een rondleiding door het gebouw. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. U kunt tussen 17.00 en 19.00 uur op elk gewenst moment binnenstappen. Medewerkers van de gemeente, Kibeo en de Kloetingseschool staan klaar om u een rondleiding te geven door het gebouw en eventuele vragen te beantwoorden.

Wegafsluiting Zomerweg
Vanaf maandag 30 september (week 40) beginnen we met het werk aan de infrastructuur en de buitenruimte. Hierdoor zal de Zomerweg (tussen hoek Zomerweg / Lenshoeklaan en Zomerweg / Ravensteinlaan) tot en met week 51 (21 december) zijn afgesloten voor verkeer. Voor voetgangers blijft de Zomerweg en ook het Vogelzangsepad bereikbaar.
In de bijlage vindt u een kaartje met daarop de omleidingsroutes.
Met vriendelijke groet,
Mede namens de toekomstige gebruikers Kibeo en de Kloetingseschool.

 

Naar Nieuws