18-10-2019
Zoals u weet zijn we een paar weken geleden gestart met de werkzaamheden aan de Zomerweg in Kloetinge. Door deze werkzaamheden is de Zomerweg (inclusief Vogelzangspad) afgesloten voor auto’s en fietsers.

Werkzaamheden aan de Zomerweg

Het blijkt dat vele mensen fietsend gebruik blijven maken van het beschikbare voetpad. Hierdoor ontstaan gevaarlijke situaties, waardoor we de veiligheid van voetgangers langs de werkzaamheden niet kunnen garanderen. Daarom hebben wij besloten om vanaf maandag 21 oktober bij de afsluiting van de Zomerweg extra voorzieningen te maken om fietsverkeer verder te ontmoedigen. Fietsers kunnen gebruik maken van de aangegeven omleidingsroutes.

Als blijkt dat ook dit niet werkt, dan kunnen wij niet anders dan ook het voetpad volledig af te sluiten tijdens de werkzaamheden aan de kabels en leidingen.

Vogelzangspad afgesloten
Omdat we bij het Vogelzangspad starten met de vervanging van waterleidingen en elektriciteitskabels, moeten we ook het voetpad ter plaatse openbreken. Hierdoor is het Vogelzangspad vanaf maandag 21 oktober afgesloten voor fietsers en voetgangers.

Wij hopen op uw begrip en medewerking!

Hoogachtend,
Burgemeester en Wethouders van Goes,

namens hen,

ing. M. Otte

hoofd Gemeentelijk Ingenieursbureau

 

 

 

Naar Nieuws