09-03-2022
In 2022 bestaat de Vereniging Dorpsbelangen Kloetinge (VDK) 40 jaar! Om dit te vieren hebben we in samenwerking met ballonvarenzeeland.com een hele leuke actie!

Heb jij Kloetinge en omstreken al eens van boven willen bekijken? Dan is dit je kans! Koop tickets voor een ballonvaart via de VDK of word lid en steun daarmee onze vereniging. Je kunt daarbij 2 x kans maken op een gratis ballonvaart!

Hoe maak je kans?

Word lid van de Vereniging Dorpsbelangen Kloetinge voor € 10,00 per adres (per jaar).

Vul hiervoor de aanmeldstrook (zie downloads) in en lever hem in bij 1 van de VDK-brievenbussen of mail hem naar info@vdkkloetinge.nl.

Iedereen die zich voor 15 april aanmeldt én de contributie betaalt, maakt kans op het winnen van 1 gratis ticket t.w.v. € 149,00. Uiteraard ontvang je dan ook nog de Kloetingse sleutelhanger die exclusief aan leden van de VDK wordt verstrekt.

Bestaande leden

Ben je al lid van de VDK? Ook dan loot je natuurlijk mee. Vul dan ook de aanmeldstrook in en geef aan met welke naam en welk adres je als lid geregistreerd staat bij de VDK.

Alleen inwoners van Kloetinge (incl. Oostmolenpark en Riethoek) kunnen lid worden van de VDK.

Koop ballonvaart tickets

Koop tickets voor een prachtige ballonvaart boven Kloetinge (of een locatie naar keuze op Zuid-Beveland).

Vul de aanmeldstrook in en geef aan hoeveel tickets je wilt bestellen. Na betaling van de tickets maak je kans op 1 gratis ticket.

Ben jij de gelukkige? Dan krijg je het bedrag van 1 ticket à € 149,00 teruggestort.

De actie is ook mogelijk voor deelnemers buiten Kloetinge. Er zijn diverse opstapplaatsen. Kijk hiervoor op Ballonvarenzeeland.com.

Let op: Het aantal beschikbare tickets is beperkt dus op = op!

Steun de VDK met deze actie

Voor elk via de VDK verkocht ticket ontvangt de VDK een bedrag van Ballonvarenzeeland.com

Het kost jou dus niets extra maar het levert de VDK wel iets op! Van dit bedrag kan de VDK nog meer leuke activiteiten organiseren, faciliteren of bekostigen in ons dorp.

Inleveren aanmeldstrook

In Kloetinge zijn de aanmeldformulieren met aanmeldstroken bezorgd. Via deze aanmeldstrook kun je je aanmelden als lid van de VDK en/of ballonvaart tickets kopen. Je kunt het aanmeldformulier ook downloaden onderaan op deze website. 

VDK brievenbus

Ingevulde aanmeldstroken kunnen ingeleverd worden bij de VDK-brievenbussen die te vinden zijn bij Bakker Boer, Hoogstrate Groente & Fruit en Amicitia. 

Wil je jouw aanmeldstrook liever versturen per mail? Dit kan naar info@vdkkloetinge.nl

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen hebben we in een handig overzicht gezet. Je vindt deze vragen via de download. 

Naar Nieuws